Top meni

Rdečila za temno kožo

Potrebujete pomoč pri izbiri rdečila za temno kožo? Če imate zagorelo polt oziroma bolj temno kožo, potem lahko posežete po enakih barvah rdečil, kot tiste, s kožo olivne barve. Torej izbirajte med roza, oranžnimi, mareličnimi, vijoličnimi in rjavkastimi odtenki.

rdečilo temna koža zagorela polt ličenje nasveti zabavna.si

Zanimiva je barva rozine (raisin), ki se bo res lepo podala na temno kožo. Pri izbiri barv rdečila morate biti drzne in izbrati takšne s čim več pigmenta. Drugače rdečilo ne bo prišlo do izraza ali pa ne bo izgledalo lepo.

Temna terra cotta na temni koži, izgleda naravnost čudovito. Pomembno je, da se pri temni koži držite toplih odtenkov rdečila in terra cotta je samo bolj rdeča različica rozine.

Če želite lička zares poudariti, uporabite svetlo tangerine barvo. Res da izgleda zelo drzno, ampak na temni koži bo izgledala zelo naravno in bo dala ravno pravo rdečico.

rdečilo temna koža zagorela polt ličenje nasveti zabavna.si

 

 

rdečilo temna koža zagorela polt ličenje nasveti zabavna.si

rdečilo temna koža rdečilo zagorela polt ličenje nasveti zabavna.si

, , , ,

Ni komentarjev.

Dodaj odgovor

Modni dodatki, šali, rute, nogavice, dokolenke, legice, kopalke, pareo, torbice, denarnice, tunike, bluze, poletne obleke. Vse in še več samo na zabavna.si. Brezplačna dostava za vsa naročila!