Top meni

Dostava

Izdelke naročene v spletni trgovini zabavna.si, ponavadi odpošljemo še isti dan. Seveda, če so izdelki na zalogi in če je naročilo oddano do 14. ure (z izbranim plačilom po povzetju ali uspešno opravljenim plačilom preko storitve PayPal).

Če ste izbrali plačilo po predračunu, bomo izdelke poslali takoj, ko prejmemo vaše plačilo.

Da bodo naročeni izdelki dostavljeni hitro in varno bo poskrbela Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan od dneva odpreme in najkasneje v treh delovnih dneh. Pri odpremi pošiljke, boste prejeli obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo zaključeno in da so izdelki poslani.

Če vas ob dostavi ne bo doma, vam bo poštar pustil obvestilo, paket pa boste lahko prevzeli na vaši pošti.

Osebni prevzem na sedežu podjetja v Velenju, na žalost, ni možen.

STROŠKI DOSTAVE

zastonj brezplacna dostava zabavna.si spletna trgovina nogavice šali modni dodatki

Stroški dostave so enotni za območje Slovenije in so BREZPLAČNI  🙂

Pri gotovinskem plačilu ob prevzemu paketa (plačilo z odkupnino), vam bo poštar zaračunal še provizijo, ki znaša 1,05 € za zneske do 98 €, oziroma 1,07 % od zneska, za zneske nad 98 €. Za zneske višje od 501 € se plača provizija v višini 5,36 €.

DOSTAVA KAMORKOLI

Ker Pošta Slovenije pakete dostavlja v dopoldanskem času, lahko pri naročilu določite tudi drug naslov za dostavo. Tako vam bodo paket dostavili v službo, v bolnišnico, v študentski dom, k babici oziroma kamorkoli želite. Če vas kljub temu ne bo na predvidenem mestu, bo poštar tam pustil obvestilo za dvig pošiljke.

DODATNE STORITVE PRI POŠILJANJU

> Poštno ležeče pošiljke oziroma Prevzem na izbrani pošti

Storitev je brezplačna.

Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na izbrane poslovalnice Pošte Slovenije. Seznam poslovalnic, ki izročajo pakete s storitvijo “poštno ležeče” oziroma “Prevzem na izbrani pošti” si lahko ogledate tukaj (odpre se PDF dokumnet).

Kot prejemnik si izberete katerokoli poslovalnico Pošte Slovenije, ki je na zgornjem seznamu, in v naslov za dostavo namesto vaše ulice in hišne številke napišete “Poštno ležeče”. Pri tem pazite, da napišete točno številko poštne poslovalnice (1000 Ljubljana NI dovolj; vsaka poslovalnica ima točno določeno številko).

Primer zapisana naslova za dostavo: Ana Novak, Poštno ležeče, 1102 Ljubljana (pri naslovu za račun pa morate napisati vašo ulico in hišno številko)

Tako kot pri pošiljanju na dom, je čas potovanja pošiljke do 3 dni (ponavadi je pošiljka dostavljena že naslednji delovni dan). Prejemnik pošiljke pa na dom ne dobi nobenega obvestila o čakajoči pošiljki. Točen dan odpošiljanja pošiljke stranka prejme po elektronski pošti. Pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 14 dni.

Modni dodatki, šali, rute, nogavice, dokolenke, legice, kopalke, pareo, torbice, denarnice, tunike, bluze, poletne obleke. Vse in še več samo na zabavna.si. Brezplačna dostava za vsa naročila!