Top meni

Blagovne znamke

V spletni trgovini zabavna.si imamo radi svoje stranke, zato jim poskušamo ponuditi le najboljše. Sodelujemo z znanimi in kvalitetnimi evropskimi blagovnimi znamkami, ki imajo dolgoletno tradicijo. Katere so te blagovne znamke si preberite v nadaljevanju.

blagovne znamke gatta gabriella mona lupoline zabavna.si

Gatta

blagovne znamke gatta nogavice zabavna.si zastonj dostava

Gatta je poljska blagovna znamka, ki je bila ustanovljena leta 1993. Že od samega začetka se trudijo zadovoljiti predvsem ženske stranke, z ustvarjanjem vedno novih, modernih kolekcij nogavic in oblačil z najvišjo kvaliteto. V naši ponudbi boste našli izredno kakovostne nogavice, različnih pisanih barv in razigranih vzorcev. Na voljo so v različnih debelinah, zato so primerne za vsak letni čas in za vse vremenske pogoje.

Gabriella

blagovne znamke gabriella nogavice zabavna.si zastonj dostava

Podjetje je nastalo leta 1996 in je trenutno eno najhitreje rastočih podjetij na trgu izdelave nogavic. V njihovi ponudbi boste našli hlačne nogavice, leggings, dokolenke, samostoječe nogavice in kratke nogavičke. Za izdelavo uporabjajo najboljše materiale, z optimizacijo proizvodnega procesa pa so dosegli tudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Podjetje je dobilo tudi naziva “Najboljše na Poljskem” in “Odkritje leta 2011”.

Mona

blagovne znamke  nogavice lupoline kopalke pizame spalne srajce  zabavna.si zastonj dostava

Začetki blagovne znamke MONA sežejo v leto 1994. V njihovo bogato ponudbo spadajo hlačne nogavice, leggings, samostoječe nogavice in dokolenke. Vsako sezono jih ponudijo v novi kolekciji, ki vedno navdihuje v živih barvah in zanimivih vzorcih. Zahvaljujoč moderni tehnologiji in naprednim tehnološkim procesom, se MONA lahko pohvali z izdelki visoke kakovosti, iz najboljših materialov, s katerimi zadovoljijo potrebe tudi pri najbolj zahtevnih uporabnicah.

Lupoline

blagovne znamke lupoline kopalke pizame spalne srajce  zabavna.si zastonj dostava

Lupoline je blagovna znamka, ki zastopa elegantno in edinstveno žensko. V njihovi ponudbi boste našli modno in elegantno spodnje perilo, kopalke, pižame in druga oblačila. Skrbno izbrani materiali, njihova mehkoba, odlični kroji, čipke in žive barve, so najboljši recept za zadovoljstvo vsake ženske.

, , , , ,

Ni komentarjev.

Dodaj odgovor

Modni dodatki, šali, rute, nogavice, dokolenke, legice, kopalke, pareo, torbice, denarnice, tunike, bluze, poletne obleke. Vse in še več samo na zabavna.si. Brezplačna dostava za vsa naročila!